picture

picture

2014. március 20., csütörtök

A főnök kalandja Guy +18

  Hallottam pletykákat egy srácról; Jamesről. 7 éve barátnője van, ám nem egy hűséges típus. A pletyka szerint nemcsak lányokkal van...
  Személyesen ismerem Jamiet; magas, szikár, izmos, fekete, fényes haja göndör, sötét szeme éjjel-nappal csillog. Napbarnított teste edzett a sok munkától, amitől sosem riadt vissza.
  Boldogságát mindig szebbnél szebb autók sofőr ülésén és gyönyörűbbnél gusztustalanabb lányok ölében találja. Hogy mit eszik a csontos pipihusin??? Legközelebb megkérdezem és lábjegyzetként belinkelem.
  Addig is beszéljünk egy kicsit Damianról, Jamie legjobb barátjáról. 5 éves koruk óta ismerik egymást, minden kicsi, mocskos dolgukat elmesélték egymásnak.
  Dami pont ellentéte Jamie-nek: nem olyan magas, kicsit köpcösebb, viszont izmos, ez nem vitás. Mogyoróbarna haját melíroztatja, nem akkora nőcsábász(bár utána is rohannak a nők) és egy 1200-as Honda-val motorozik a sztrádán.
  Nos, a mese ott kezdődik, hogy mindketten Floridában kaptak állást, a napfényes Miami tengerpartján, egy szálloda építkezésén. Jamie vitte a barátnőjét, Damiannak viszont hónapok óta nem volt senkije. Ő a hosszú kapcsolatokat szerette, nem egyezett bele az egyéjszakás kalandokba, legyen a kínálkozó hölgy akármilyen csinos.
  Egy reggel Jamie ezüstszürke BMW-jével napi rutin-szerűen beállt a bérház parkolójába. Feldobogott a harmadik emeleti garzonba, kopogás és kulcs nélkül nyitott be.
  A kis lakás rendezett, csak egy-egy póló, boxer volt itt-ott a földön. A levegőben doh és mandulás testápoló illata keveredett, az esti vacsora már nem érződött.
  A kora reggeli napfény erősen besütött a szúrágta, lyukacsos redőnyön, ami kis színt vitt az egyszerű fehér falak közé.
  A legbelső szobában Jamie lassított, macskaként lopakodott a heverőhöz.
  A kis fekvőalkalmatosságon kívül egy magas szekrény van, rajta a TV-vel, körülötte a CD-k több halomban szerencsétlenkednek.
  Jamie csak megállt a heverő mellett, nézte a békésen szundikáló Damiant. Nincs szíve felébreszteni, mert két hete minden reggel talpon voltak reggel hattól este tízig.
  Sosem gondolta volna, hogy egy férfi teste ugyanúgy lázba tudja hozni, mint bármely nő. Pedig úgy van: Damian különleges, van benne valami nem mindennapi, ami érdeklődést keltett benne. Nemcsak a legjobb barátja akart lenni...
- Dami - érintette meg a fiú meztelen vállát.
- Mmmm... mennyi az idő? - Damian csak morgott, csukott szemmel kérdezte.
- Fél hét.
- Mi a francot akarsz szombat reggel fél hétkor? - Damian kissé kiengedte mély, zengő hangját, amitől meleg borzongás futott végig Jamien. Picit meg is remegett, ami Damian azonnal észrevett.
- Neked mi bajod?? - nyitotta ki a szemeit. - Mostanában olyan furán viselkedsz!
- Mi a fura? Mindig ilyen voltam.
- ...vagy csak tegnap nem kaptál...
- Jaja, nem kaptam.
  ,,Minek érdekel engem annyira pont a legjobb haverom??‘‘- kérdi Jamie saját magától.
- Most mit vágsz ilyen fancsali képet?- kérdezte Damian.
- Semmi, hagyjuk. - dugja zsebbe a kezét. - Igazából azért jöttem, mert el kellene ugrani valakihez.
- Minek?- Damian felült, mindenféle grimaszt vágva.
- Segítség kéne néhány emberkéhez, egyedül kevés vagyok.
- Mi az Isten nyilát csináltál megint?
  Damian tudja a következő lépést: autóba ülnek mind a ketten, elrobognak a kiszemelt emberhez és szabályosan kivégzik. Ez egyikőjüknek sem új dolog, afféle ,,sötét középkor‘‘ - szer ; ölsz, hogy megélj és ne zaklassanak.
- Én semmit. Megint egy kuncsaft volt sportszerűtlen.
  Heten vannak, mint a gonoszok egy bandában, de Damian nem tartozik közéjük. A másik hat, Jamie-vel az élükön bármire képesek; bankot rabolni, autót, ékszert, bármit ellopni, de senki olyat nem bántanak, aki nem érdemelné meg. Igazságosak, de ha kell, könyörtelenek, büntetésük nem a halál, hanem a kínzás, hogy az illető megbánja, hogy a világra hozták.
- Tudod azt az új VW-t, amit múlt hónapban vett Charlie? - kérdi Jamie, közben leül Dami mellé a hever re.
- A zöld, igen, mi van vele?
- Tegnap délután ellopták.
  Egyikük sem lepődött meg, az ilyesmihez náluk bosszú társul.
  Damian csak felhúzta a szemöldökét és belenézett Jamie sötét szemeibe.
  Míg Dami nyugodt volt, érzéstelenítő nélkül amputálni lehetett volna bármijét, addig Jamie szemeiben egy máglya lobogott. Imádott barátjával lenni, beszélgetni, néha birkózni, vagy éppen kártyázni egyet. Legjobban azt szerette, amikor kettesben voltak, főleg reggel; ha Ő kelti fel Damit, látja ébredni, aztán meztelenül(mert nem csukja be az ajtót tusoláskor), övé az első pillantása azon a reggelen. Imádja Damian-on legeltetni a szemét, egyszerűen nem tud betelni a fiú látványával, közelségével.
- Jól ismerlek már ahhoz, hogy tudjam, van terved.
  Dami két tenyerébe temette az arcát, azt sem tudta, mit gondoljon, bár Jamie őrültsége természetes.
- Van hát, de kellesz hozzá. Egyedül nem akarok menni. - Jamie kérlelő pillantásokat vetett barátjára, aki vette is a lapot.
- Jó, beleegyezek, de előtte letusolok, te pedig szépen elmeséled! - Damian felkelt, kiment a fürdőbe, levette boxerét, bement a hideg tus alá. Jamie persze követte, nemcsak ment utána, az ajtófélfához támaszkodott, szemével végigmérte a fiút. Ő az első: Damian, aki megdobbantotta Jamie szívét, ám ez az ö kis titka volt.      Fogalma sincs, mióta tart, nem is érdekli, csak az a bizsergés az ágyékában ne lenne... feszíti az alsóját, a vére száguld benne és nem tud magának megállj-t parancsolni. Lassú léptekkel áll Dami mögé, egyik ujjával végighúz a fiú gerincén, az megremeg, száján kéjes sóhajjal tör fel a szó: Jamie.
  A bandavezér keze felfedező útra indul barátja testén; simítja az oldalát, derekát, formás, kerek fenekét, aztán előrébb, Damian félig kemény szerszámához.
  Amint Jamie ujjai rákulcsolódnak, érezte a lüktetését, Dami rögvest megszédült, ami kissé észhez térítette.
- Jamie, te... te... mit - fordul meg, belenéz barátja ködös, kéjtől fátyolos tekintetébe, de csak elveszett benne...
  Jamie száját lassan Damiéhoz érintette, nyalogatta, hogy társa érezze felindultságát.
  Nyelvét kissé becsúsztatja Dami szájába, Ő felnyög, de el is löki magától Jamie-t.
- Buzi lettél? - kérdi komolyan.
- Nem, de te mindig is tetszettél.
  Ahogyan az előbb a szájával, úgy Jamie most a szemével majd‘ megette Damiant.
- Jamie, ez... ez nekem nem megy. - nyel egy nagyot Damian.
- Csak engedd el magad! Nem nagy dolog. - dorombol Jamie, odabújva barátja füléhez.
- Ez nem ilyen egyszerű! - Dami kicsit megrázza Jamie vállát.
- Akkor magyarázd el! - a vezér szeme kéjből dühvé kezd alakulni, jobb kezével belemar Damian állába, ujjai közt végigcsorog a vörös vér.
- Engedj el, te állat! - Damian szemei szikrákat hánytak, mindkét kezével belemarkolt Jamie jobb kezébe.
- Imádom, mikor ilyen kis vadmacska vagy! Még jobban feltüzelsz!
  Ajkaik erőszakos csókban értek össze, mindketten egyre gyengédebben értek a másikhoz.
  Jamie letörölte Damian arcáról a vért, csókokkal hintette a nyakát, mellkasát, belenyalt a köldökébe, majd fokozatosan haladt lefelé.
  Damian is engedett hisztériáján, dühe kéjjé vált. Szenvedélyesen beletúr Jamie fekete hajába, közelebb húzta magához, az ágyékához.
  Jamie nem ellenkezett, bár tapasztalatlan kezével ügyesen kényeztette Damian simára borotvált, izgató illatú szerszámát. Még nem merte megnyalni, pedig az Ő farka sem fért bele a boxerébe. Finoman húzogatta kezét az egyre jobban keményedő szerszámon, nedves, meleg, nyelve csak ritkán ért a hegyéhez.
  Damian fel-felnyögött, keze belemarkolt, görcsösen szorította Jamie-t. Kínálta magát az előtte térdel fiúnak.
  Nem sokan tudják, talán még Jamie sem, hogy Damian még nem volt nővel... Illetve volt, de az a lány borzasztó volt; mindig hisztizett, hogy nem akar kiszolgáltatottá válni, nem akarta, hogy Damian ,,kihasználja".
  Szóval ez volt az első, hogy valaki hozzáért a szerszámához... bódító érzés volt.
  Jamie egyre jobban nyalogatta, már a tövéig nyálas volt Damian szerszáma.
  Jamie lassan, szívogatva kapta be a szerelemrúd hegyét, Dami nekitámaszkodott a hideg csempének, ki ne billenjen.
  Jamie ütemesen szopta Damiant, minden képzeletet felülmúló érzése volt. Sosem érzett még ilyet, sosem volt még férfi farka a szájában, de nagyon élvezte. Szopás közben keze lecsúszott a két kis golyóra, az izmos combra, átkarolta Dami fenekét.
  Damian  egyre hangosabban nyögött, kezével adta a ritmust és csípője is gyorsan mozgott.
  Ahogy elélvezett, kiadós adagot spriccelt Jamie szájába, amint az utolsót lökte, Jamie-be tövig csúszott a lüktető farok.
  Jamie felállt, szembe Damival, elkezdte csókolgatni barátja nyakát.
- Leszívsz, vagy megdugjalak? - kérdezte bizserget hangon.
- Dugj meg, de.ne itt! - ajkaik összetapadtak, szinte már erőszakos csók volt mindkettejük részéről.
  Jamie felemelte Damiant, dereka barátja lábai közt volt, csókjaikat nyalogatás követte.
  Jamie bevitte a fiút a hálóba, óvatosan lefektette az ágyra és kényeztette tovább. Az ajkaitól az ágyékáig végigcsókolta, félkemény szerszámát gyengéden simogatta. A sajátja már igencsak virgonckodott a boxerében és másik másik kezével saját magát vette kezelésbe.
  Beleköpött tenyerébe, vastagon magára kente, egy másik adag nyállal pedig bekente Dami fenekét. Mögé feküdt az ágyra, a csókolást itt sem hagyta abba. Farkát odaillesztette az izmos félgömbök közé, egyik karját Dami nyaka alá tette, magához húzva barátját. Másik kezével egyre beljebb igazgatta farkát és belekapaszkodott Damian csípőjébe, majd ritmusosan húzta és tolta. Damian kétségbeesetten markolta hol a takarót, hol pedig Jamie karjába mélyesztette körmeit. Gyönyör arcát torzzá tette a fájdalom, ánuszát próbálta ellazítani és mikor ezt Jamie észrevette, még jobban, nagyobb erővel próbált belé hatolni.
Amikor végre belé hatolt, enyhült Dami fájdalma, bár kéjesen felkiáltott.
  Jamie csak szorította barátját és egyre gyorsabban mozgott. már nem volt érintetlen, ezért gyorsabban ment a csúcsra jutása, mint Damiannak.
  Élvezete gyors volt, forró és meghitt; utána nem húzta ki szerszámát Damianból, hanem még szorosabban ölelte, csókolta, meztelen, izzadt testük összetapadt.
- Szeretlek Dami! - súgta barátja fülébe.
- Ez nagyon jó volt, de Jamie... ez így nem maradhat! Mi lesz a barátnőddel? Már az esküvőt terveztétek.
- Nem tudom mi lesz. Azt tudom, hogy szeretlek és most eljössz velem ahhoz a krapekhoz!
  Felöltöztek, beültek a BMW-be, elintézték az ipsét...
  Megegyeztek, hogy akkor teszik magukévá a másikat, amikor csak akarják, de erről senki nem fog tudni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése