picture

picture

2014. június 14., szombat

Bonnie Baby esete +18 hard hetero

  Bonnie kulcsa fordul a zárban, táskáját lehajította a bőrkanapéra, dzsekijét hanyagul a folyosón hagyta. Becélozta a fürdőt, magára húzta az ajtót, majd megszabadult ruháitól...
  Szőke haja hullámzott körülötte, vörös koktélruhájából ki kellett hámoznia egyébként is tökéletes alakját. Magassarkúit lerúgta kecses lábairól, a vékony harisnya szinte magától gördült le finom bőréről. Telt keblei vidáman bukkantak ki a melltartó alul, falatnyi tangáját érzékien húzta le magáról, bár nem látta senki...
  Haja nedves lett a párától, sminke lemosódott. Közel sem bányarémként nézett ki vakolat nélkül, sőt, még csábítóbb volt. Ahogy végigsimított meztelen, habos testén, magához is nyúlt kicsit, de kirázta a hideg. Rég nem volt férfival... Mióta Brent elhagyta... nem sok ment kárba, mert kapcsolatuk ígyis felszínes volt. "Bonnie bébi" ez volt a szava járása, mindenkinek mutogatta, mint valami trófeát. Csak a pénzt hajszolta ő is, mint a többi... Mégcsak az ágyban sem volt jó, nemhogy társként.
  Nem szokott órákig pancsolni, sem énekelni, inkább kacsaként hangtalanul lubickol...
  Levette a fogasról a törülközőjét, maga köré csavarta és kijött a fürdőből. A megszokott csend helyett halk, romantikus zene fogadta a folyosón. Összeráncolta szemöldökeit, mert nem adta meg egy aktuális udvarlójának sem a lakcímét, Brent pedig nem jött, nem jöhetett vissza.
  Gyors léptekkel indult a bejárati ajtóhoz, de a bőrkanapén egy fekete ruhás férfi fogadta... Bonnie táskájában kutatott, kivett egy paprikasprét, a piperecuccokat, a telefont kikapcsolta. Lassan szétszedte, az akkut és a SIM kártyát is kivette belőle.
  Bonnie meg sem mert szólalni. Fogta a törülközőt és állt...
- Mi a baj? Elvitte a cica a nyelved? - kérdezte a férfi olyan lágy hangon, hogy Bonnie a kezeibe hanyatlott volna legszívesebben.
  A férfi felállt, levette baseball sapkáját, kesztyűit. Letette őket az asztalra, arcáról a fekete kendőt is lehúzta. A koromfekete szemüvegét magán hagyta, hogy ne legyen teljesen felismerhető. Lépett Bonnie-hoz, és egy ellenkező lépés nélkül megcsókolta. Finoman, gyengéden, élvezetesen, mint még senkivel. Szenvedélyes pasi, Bonnie el is engedte a törülközőt, amit már csak a férfi ölelő karjai tartottak.
  Ám ezt is hamar elengedte, megszabadult vékony fekete felsőjétől, szerszáma már alig bírt az alsójában maradni. Amint meglátta Bonnie testét, mintha megállt volna vele az idő... tejfehér, selymes bőr, nem is bírta ki, hogy ne érjen hozzá. Falta a tekintetével is, a simogatásával is, az ővé volt testestől-lelkestől.
  Rámarkolt Bonnie melleire, becézgette a kis bimbókat, amik sóvárogva nyúltak felé, akárcsak gazdájuk. A lány ugyanis a férfi kezét irányítva lenyúlt a lába közé, másik kezével a tarkóját karmolászta.
  A férfi csak mosolygott, hogy egy ilyen test az övé lehet, haladt lefelé a lapos hason, a sima punciig. Lefektette Bonnie-t a kanapéra, lábait széttárta, mellyel kinyíltak előtte a lány mesés szirmai, mutatták azokat, melyeket csak különleges alkalmakkor láthat az ember(normális nők esetében). A férfi azonnal belenyalt, beszívta izgató illatát, még egyik ujját is belemerítette az édes nedves lyukba.
  Bonnie szédült; a vágytól, az ismeretlen alaktól, a kényeztetéstől, a félhomálytól. Ilyen meglepetés még sosem érte, de nagyon élvezte. Nyúlt, hogy levegye a szemüveget a férfiról, aki engedte is. Végre feltárult a lány előtt az angyali arc; tökéletes metszésű áll, barna szemek, álmodozó tekintet, sehol egy szeplő, egy pattanás, egy anyajegy.
  Ahogy benyalt a szirmok közé, Bonnie hátrahajtotta fejét, szőke haja lengett utána. Hangosakat nyögött, sóhajtozott, beletúrt a sűrű, sötét fürtökbe.
  A férfi megszabadult fekete felsőjétől, nadrágját is leküszködte, és amint egy boxerben állt, Bonnie megcsodálta minden testrészét. Az izmos karon egy tetoválás díszelgett, a köldöke alatt egy boxer képe, nyakán függőlegesen pedig valami írás. Combjai hosszúak, lábszára tökéletes, látszik, hogy van benne erő rendesen. A lánynak még a szája is tátva maradt, annyira izgató látvány a csupasz mellkasával, a vékony szőrcsíkkal a köldöke alatt, ami eltűnt az alsó alatt.
  A férfi visszabújt a combok közé, nyalta-falta, ujjazta, végül annyira felhevült, hogy benyúlt a boxerébe és tövig merült Bonnie-ba. Ráfeküdt a lányra, csókolta, de veszettül a nyakát, a melleit, az ajkait, a füleit, majd kihúzta szerszámát, aztán tövig lökte nagy lendülettel. Újra és újra ismételte, hullámzott velük a kanapé, Bonnie-val forgott a világ.
  A lány túl jónak érezte; nem gondolkodott, hiszen régóta egy ilyen alapos kényeztetésre vágyott, arra nem is gondolt, hogy egy ilyen jóképű pasi fogja gerincre vágni. Nyögött és sóhajtott, karmolta a férfi testét ahol érte, szívta a nyakát, annyira élvezte.
  A férfi átkarolta Bonnie derekát, izzadt arcát melleire szorította. Nyitott szájjal lihegett, amikor Bonnie teste ívbe feszült, hangosat nyüszített és szorította a férfit. A férfi csak lökte, majd egy éles tárgyat szúrt hátulról a lány testébe. Bonnie rémülten sikított, vonaglott a férfi alatt, de hiába.
  Amíg a lány haldoklott, a férfi ugyanúgy mozgott. Mire megállt a szive az élvezet tetőfoka is eljött; rekedt hörgéssel, izomfeszüléssel, kábult bizsergéssel.
  Belepumpálta fehér anyagát a halott testbe. Mikor kihúzta kipréselte az utolsó  cseppeket Bonnie kékülő puncijára, mely még mindig forró volt és lassan csorgott ki belőle a meleg geci.
  A férfi újra csókolgatta a hűlő testet, csodálta természetes szépségét, szívogatta kicsit a halványodó bimbókat. Simogatta, mintha mindig is az övé lett volna, csak valaki más vette el tőle. Ült egy kicsit mellette, majd elment tusolni. Magára kapta holmijait, egy apró csókot lehelt a homlokra, majd egy szó nélkül kilépkedett az ajtón...

2014. május 21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése