picture

picture

2014. október 27., hétfő

Vágyak útja...nehéz dolog 2 - gay +18

  Kivágódott az ajtó. Luke ijedten ugrott ki az ágyból, Marisia hatalmasat sikított. A baba először meg sem szólalt, de amint egy fekete maszkos férfi benyúlt érte a kiságyba, megeredt a hangja. A férfi megnyugtatta, szájába tette parányi cumiját, és azt mondta:
- A kislány most velünk jön. - fogta magát és kisétált az ajtón.
  Luke meg sem mert szólalni, Marisia sírni kezdett, amikor a férfi kiment. Egyetlen kislánya elrablása a kétségbeesésig kergette az asszonyt, pláne, hogy több férfi jött be a szobába, lefogták a rémült szülőket, majd megközözték őket.
- Nos, a lényeg csak egy - kezdte a monológot egy másik maszkos férfi -, ha engedelmeskedtek nekünk, nem bántjuk a gyereket. De ha nem, akkor nagyon rossz vége lesz...
- Mit akarnak tőlünk? - Luke hangja határozott volt, kemény, apához méltó. Ám erre egy gyomorszájba vágást kapott egy maszkostól válaszul.
  Marisia elveszettnek érezte magát; férje alig tud valamit tenni, gyermeküket pedig szó nélkül elvitte egy idegen... a legborzasztóbb, amit egy nővel meg lehet tenni.
- Nos, amit kérünk, igencsak szerény kérés, de tudjuk, hogy a kislányért megteszitek! - folytatta a maszkos.
  Egy autóba tuszkolták őket, szájukat, szemeiket bekötötték. Hosszú órákig autóztak, a fülük mellett hallották az aszfalt surlódását, vonatkerék zakatolását, vízcsobogást, hajókürtöt.
  Végre megálltak. Egy rémálomba csöppentek, és fel sem ébredhettek, addig nincs nyugvás, míg a baba nincs biztonságban. Egyértelmű, hogy bármit is kérnek tőlük, azonnal teljesítik, ha kell mindketten.
  Csakhogy ezzel volt a probléma; Marisiának egyszerre hét, vadidegen férfit kell kielégítenie Luke szeme láttára, a kislányuk jelenlétében.
  Luke amint ezt meghallotta, kitépte magát a két férfi szorításából, felesége elé állt védelmezően. Ám ez is hiába volt; két férfi ütötte, verte a hasát, derekát, hátát, sőt, még egy szexis monoklit is kapott, amire Marisia nem reagálhatott, hiába találta őrítően vonzónak.
  Ez volt a jel, amire a hét szexéhes férfi letépte magáról a ruhát, farkaik égnek meredtek, és nekiestek Marisiának. Leszaggatták róla a ruhát, hiába sírt, nem érdekelte őket, egyik a szájába tette, másik a pinájába, a maradék csak fogta ahol érte és verte a saját farkát. Luke próbált szabadulni, rángatta a kezét, de nem engedték. Ekkor hallotta meg azt, amire legkevésbé gondolt volna... Marisia nyögdécselni kezdett. Egyre jobban élvezte, ahogy egyik pasi a másik után élvez hol a szájába, hol a pinájába, meggyötört testén folyik a sok sperma, ráadásul még ő is elélvezett... négyszer. Néha-néha az egyik nyalta a gecis puncit, erre hangosat nyögött.
  Luke nyála elkezdett csorogni - persze nem szó szerint -, milyen jó lenne kinyalni most a feleségét, utána lenyalogatni azokat a fincsi faszokat!
  Az volt a szerencse, hogy mindezt a fogvatartói látták. Ahogy elengedték, kezét is kioldozták, a férfi kiéhezett kutyaként vetődött a sok, puncinedvtől édes, álló farok közé. Rögtön kapott egyet a szájába, odaadóan szopta is, közben felesége tekintetét kereste.
  Marisia látta az egészet, ahogy Luke majd‘ felfalja a tekintetével, ahogy éhesen szopja a kapott jutalmat. Egyáltalán nem volt sem dühös, sem féltékeny, sem szomorú, sem meglepett. Hallotta, hogy Luke-nak voltak korábban kalandjai férfiakkal, de nem firtatta a dolgokat. Úgy volt vele, ha akarja, úgyis elmondja. Addig is, inkább csak élvezte.
- Nézd, a kis köcsögöt! - szólalt meg az egyik maszkos. - Őt is helyre kéne tenni!
  Erre egy férfi megmarkolta Luke seggét, felemelte, nyáltól úszó farkát tövig döfte a puha halmok közé. A házaspár szája közben összeért. Mindkettejük kéjes nyögése töltötte ki a szobát, amikor csak tudtak, csókolták egymást.
  Időközben hagyni kellett egy kis pihegőt, ezt kihasználva Marisia hanyatt dőltötte férjét, beleült merev farkába és lovagolni kezdett. A maszkosok nem bírták ki, hogy ne folytassák; amíg a nő Luke-on lovagolt, férje szerszáma a pinájában, addig egy másik férfi a fenekébe hatolt. Két férfi eléjük állt, a fejükhöz, farkaikat a szájukba tették, Luke fejjel lefelé szopott, Marisia nyögés közben nyalogatta a kapott faszt. Nyelve körbe-körbe járt, nyála csorgott a makkra, nyüszített is.
  Csodával határos módon a két férfi egyszerre élvezett Marisiába, ő csak csókolta Luke-ot, nyakát szorította, míg mindketten erőtlenül kapaszkodtak egymásba. A világ leszűkült kettejükre egymás karjaiban, a sok mocsok, szex és élvezet már mögöttük volt, még a baba is ezután jutott eszükbe.
- Mi lesz a gyerekkel? - Marisia könyörgő tekintettel nézett az egyik sarokban álló férfira, aki maszk nélkül nézte a meztelen nőt, alatta férfjét, és a lehiggadt maszkosokat, akik immár lankadó szerszámmal keresték ruháikat. Mind elvonult, a párt egyedül hagyták a szobában.
- A gyerek jó helyen van! Amikor hazamentek, már édesen fog aludni a kiságyában.
- Luke, hogy megyünk haza? - Marisia-n végignézett férje.
- Nekem így is jó vagy! - Luke apró, gyors csókot lopott felesége arcára.
- Azt sem tudom, hol vagyunk!
- Haza fogtok találni, nyugodjatok meg! - szólt a maszktalan férfi. - Ha meg akartok szabadulni, akkor gyorsan lépjetek meg, mert ezek a faszik nem cécóznak!
  Luke felállt, felhúzta nadrágját, levette pólóját, ráadta Marisiára, kézen fogta, és abban az ázott papucsban indultak el a reggeli nyüzsgésben, nem törődve az embersereggel, akik megbámulták a félmeztelen férfit a lenge pólóban flangáló, igencsak szutykos nővel.
  Meg sem álltak hazáig, rémülten nézték a romhalmaz lakást, amit a maszkosok hagytak maguk után. Mindent szétvertek; az ablakokat, a székeket, asztalt, a vitrint, benne a felbecsülhetetlen értékű ólomkristály örökséggel, borosüvegek maradéka látszott a falakon, ruhák szétdobálva. Még jó, hogy fel nem gyújtották az egész házat!
  Mindez őket cseppet érdekelte őket, csak a baba otthon, biztos helyen legyen.
  A hálószoba ajtaja nem volt a helyén, ökölnyomok éktelenkedtek rajta, sötét lyukak, foltok, mögötte alig látszott valami. Csak egy halk szuszogás hallatszott, egy éppen hallható kis szusszanás, csak annyi, hogy az hallotta, aki figyelt.
  Semmi más nem állt ennyire érintetlenül, csak a függönnyel szegélyezett, rácsos babaágy.

2014. Október 26.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése